» Promote a Blog | Blog Directory | Content Marketing | Analytics | Blog | FAQ |

Explore » Blog Directory of Selected Blogs
Connect » Authentic Blogger Community
Discover » Featured Blogs and Topics

Recent blog posts on blog

Blog Directory Feed
  

Soon!

content discovered on Wednesday, October 08, 2014

Portuguese/english Olá a todos! Eu sei que há muito tempo que tenho estado ausente e, por isso, está na hora de voltar. Agradeço a todos pela paciência e a [] read more »

Play Percentage Tennis

content discovered on Wednesday, October 08, 2014

Always play percentage tennis by giving yourself the best chance for winning your matches. In most cases, this means keeping your shots very deep and heavy, neutralizing their strengths and getting a high percentage of first serves in. All the Continue reading read more »

Il direttore generale dell'asl non nasconda la ...

content discovered on Wednesday, October 08, 2014

In data 10 settembre 2014 il nostro Portavoce, Ivan Mirenda, in qualità di capogruppo del M5S, ha richiesto la convocazione della commissione sanità chiedendo di audire i vertici dell'asl5 in merito alla posizione della dottoressa Canini, riconfermata nel suo ruolo di Direttore Amministrativo nonostante la sua condanna per danno erariale. A distanza di quasi un mese il dottor Conzi, direttore generale dell'asl5, ha fatto sapere che non ritiene di avere nulla da aggiungere. Ricordo che il dottor Conzi in ... read more »

CPUV Nuffnang

content discovered on Wednesday, October 08, 2014

Awal bulan Oktober hari tu Kak Yong kan sibuk gie kursus kat Melaka...Dah tu sambung plak cuti Hari Raya Aidiladha...Jadi masa untuk update blog nie terbatas sket...Kak Yong rasa frust juga bila tak dapat update blog sangat time cuti nie...Line Digi kat kampung memang tak cun...Tu yang payah sket nak update tu... Jadi hari nie over...Up kan 2 entry...Hahahaha...Sebenarnya nak share dengan korang semua...Citer tentang Nuffnang nie...Nuffnang memang tak pernah lokek bagi CPUV kat Kak Yong...Ni bila Kak Y... read more »

Bucureştenii au cojones

content discovered on Wednesday, October 08, 2014

Sorin Oprescu, primarul Bucureștiului, riscă să fie demis UPDATE: Ce zice Oprescu   ACL Bucuresti va demara referendumul pentru demiterea primarului general, Sorin Oprescu, in momentul in care Bucurestiul va ramane fara apa calda si caldura, sustin reprezentantii PDL Bucuresti intr-un comunicat de presa. Mircea Raicu, liderul consilierilor PDL din Consiliul General al municipiului Bucuresti, [] read more »

Novelhos

content discovered on Tuesday, October 07, 2014

Agora, com os fios do bordado nas mãos, com eles não sabia o que fazer. Aflição de ter a vida no emaranhado de linhas, puxava uma, que agarrada na outra, fazia nó. Desprendia a seguinte e esta, desdobrada em várias, passava por dentro de mais duas… sem caminho. Até nos pés as tinha, as linhas, senhor, as linhas.   A quem comprou certezas tantas, as destrezas do destino não deveriam espantar. WAndrade – 25/09/2014 read more »

Raee: le leggi di riferimento

content discovered on Tuesday, October 07, 2014

Dai RAEE alla RumentAEEA livello legislativo europeo cosa si sta facendo in merito ai Raee?Nel mio precedente articolo "Un inferno di rifiuti elettronici" avevo accennato alla convenzione di Basilea ossia a quella convenzione internazionale che regola il commercio transfrontaliero di rifiuti.La convenzione di Basilea e il Regolamento Ue stabiliscono il divieto di spedire i Raee verso Paesi non Ocse. Purtroppo come si è visto invece spesso i rifiuti elettrici e elettronici finiscono in mega discariche nei... read more »

Holiday Gift Guide is Coming! Enter to #win Hel...

content discovered on Monday, October 06, 2014

Get the scoop on how to get your product advertising here at Love2EncourageYou for 2 months with our Holiday Dreams Gift Guide for 2014! Plus, enter to win a brand new giveaway for a Kids Micro Kite Toy in a helicopter design! HOLIDAY GIFT GUIDE SUBMISSIONS Sponsors and business owners: You can still submit products [] read more »

Perchè in Liguria è tabù parlare di elezioni re...

content discovered on Monday, October 06, 2014

Siamo a ottobre inoltrato, in Toscana si sta viaggiando intorno al ventisettesimo incontro organizzativo per le regionali del 2015 affrontando i due aspetti cruciali della scelta di un metodo democratico, condiviso, per la costruzione del programma (attenzione quindi, non dei contenuti del programma ma di quale metodo utilizzare per realizzarlo) e di come si scelgono i candidati (anche qui raccogliendo proposte sul metodo).La Toscana è partita da lontano per raggiungere questo risultato. Un meetup comune... read more »

Tb Dress : junior prom dress

content discovered on Monday, October 06, 2014

Buongiorno e buon lunedì cari followers eccoci qui per iniziare in modo grintoso unaltra settimana! Ovviamente se inziamo con il piede giusto The post Tb Dress : junior prom dress appeared first on TheFashiondiet. read more »




COPYRIGHT NOTICE: BlogUpp does not claim ownership of any content distributed via this blog directory and its content marketing channels.
The authors of the blogs featured above are assumed to be the content owners. BlogUpp is a blog promotion and content marketing service. Learn more

Terms of Service | Privacy Policy | Copyright © 2014, BlogUpp