Promote a Blog | Blog Directory | Content Marketing | Analytics | Blog | FAQ |

Explore » Blog Directory of Selected Blogs
Connect » Authentic Blogger Community
Discover » Featured Blogs and Topics

Σήμερα! :)

content discovered on Thursday, July 20, 2017

Χρόνια που μετρήθηκαν σε μήνες... σε μέρες... σε φορές... Ημερολόγια που ανοιγόκλειναν για να τα υπολογίσουν... Και έμαθα πως είναι να εκτιμάς τη σημασία της κάθε στιγμής... Έμαθα πως είναι να περιμένεις... Να αποδέχεσαι... Να έχεις περισσότερη υπομονή... Να το παλεύεις έως εκεί που δεν παλεύεται..! Και πως ό,τι δε σου ΄ρχεται δεν το μπορείς! Δύσκολο να συνυπάρχεις δίπλα στους "ήρωες" της πρώτης γραμμής... "Δεμένα χέρια"... Καλά μαντάτα σήμερα! Τέλος και αρχή μαζί για άλλη μ... read more »

Στην Κάρυστο το «Α΄ Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού...

content discovered on Sunday, July 09, 2017

Μας κοινοποιήθηκε από την Τ.Ε.Σ.Σ.Σ.Ε. η Προκήρυξι του «Ανοιχτού Σκακιστικού Πρωταθλήματος RAPID Ανδρών - Γυναικών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος για το 2017». Την διοργάνωσι (που είναι η πρώτη του είδους στην κατηγορία Rapid Chess στην Περιφέρειά μας) ανέλαβε ο Ν.Ο. Καρύστου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κάρυστο την Κυριακή 23-07-2017. Άνευ περιττών σχολίων, την αναδημοσιεύουμε όπως μας εστάλη εχθές................................................... Normal 0 false false false EL X-NONE X-... read more »

Αγώνες Πίνγκ-Πόνγκ στην Αθήνα εις μνήμην Αλέξη ...

content discovered on Sunday, July 02, 2017

Είναι ομολογημένο, πως η φιλία και η απώλεια του Αλέξη Κλαμαρή έχουν σημαδέψει τόσο την ιδρυτική παρέα του Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ, όσο και το παρόν Ιστολόγιο, «Νέος Παλαμήδης». Σε λίγες μέρες θα κλείσουμε 8 χρόνια από την τραγική κι επώδυνη αναχώρησί του από τον μάταιο κόσμο μας. Έτσι όταν -έστω και κάπως καθυστερημένα- ο έτερος «σωματοφύλακας», ο Δημήτρης Προβελέγγιος μας ειδοποίησε πως επρόκειτο να διεξαχθή στην Αθήνα ένα τιμητικό Τουρνουά στην μνήμη του μακαριστού φίλου και επίτιμου Προέδρου του Συλλό... read more »

Θεωρία Φινάλε από τον ΔΜ Κώστα Μουτούση: Το θέμ...

content discovered on Saturday, July 01, 2017

Με μια εξαιρετική, αφιερωματική προς το Ιστολόγιο, ανάρτησι ο Διεθνής Μαίτρ και Προπονητής στο εφετινό Τμήμα Προχωρημένων του Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ, Κώστας Μουτούσης θέλησε να επισφραγίσουμε την απολύτως επιτυχή συνεργασία μας. Ο αγαπητός Κώστας μας είχε αποστείλει το κείμενό του υπο τον τίτλο «Αμυντικές δυνατότητες στα φινάλε Πύργων: Το θέμα Κοζλόφσκι» πολύ πρίν την διπλή διάλεξί του, την ενταγμένη στον εφετινό εορτασμό της Σκακιστικής Εβδομάδος. Φόρτος υποχρεώσεων και τεχνικές δυσκολίες με γραμματοσει... read more »

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την Ομ...

content discovered on Tuesday, June 27, 2017

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος υπο τη... read more »

"Παλαμήδης": ποίημα του Π. Μπουκάλα (απόσπασμα)...

content discovered on Tuesday, June 20, 2017

Επ' ευκαιρία της προγραμματισμένης σημερινής ομιλίας (8:00 μμ στην Εστία Γνώσης Χαλκίδος) με θέμα "Ο άβαξ, οι πεσσοί και ο Παλαμήδης", αναδημοσιεύουμε ένα μέρος απο το ποίημα "Παλαμήδης" του Παντελή Μπουκάλα. .....................................................................Παλαμήδης ... Και ωστόσο, εγώ τα γράμματα επινόησα Όλα, όχι δεν θα το πω Και ας προσμετρούν στα τόσα μου και τούτο το κατόρθωμα Κάποια τα βρήκα Των Φοινίκων Η φωνή, ένιωθα να τους λείπει η φωνή Κι φύση γύρω μου φωνήεσσα... read more »

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Πρόγραμμα (Βραβεύσεις-Α...

content discovered on Sunday, June 18, 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:1. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ3. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣΕσωτερικό Πρωτάθλημα Μεσαίων 2017[Με την συμμετοχή 20 μαθητών διεξήχθη το εφετινό Εσωτερικό Πρωτάθλημα του Σκακιστικού μας τμήματος. Το σύστημα των αγώνων ήταν Ελβετικό 7 γύρων και ο χρόνος 25' .Βραβεύονται με μετάλλια οι:1 -2 Τούτσης Ραφαήλ και Τούτσης Δαυίδ (ισοβαθμία 5,5 β)3 Τούτση Γαβριηλία (5 β.) και4-5 Κοφίτσας Κωνσταντίνος και Μπίρης Νίκος (4,5 β.)Επίσης η Στελλίνα Γραμματικού (δεύτερο κορίτσι)Ράπιντ Τμήματος Μουτούση (ΤΕΤΑΡΤΕΣ:Μ... read more »

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σκακιστική Εβδομ...

content discovered on Thursday, June 15, 2017

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΗΞΗΣ Ο Πολιτιστικός... read more »

«Κάτω τα χέρια από τον Μητροπολίτη Χαλκίδας»: τ...

content discovered on Thursday, June 01, 2017

Για μια ακόμη φορά ο φίλος και συνάδελφος (και ιδρυτικό μέλος του Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ) Γιώργος Μητροπέτρος προβαίνει σε δημόσια παρέμβασι με περισσή τόλμη και ευαισθησία. Αυτή την φορά αντιδρώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο τόσο προσβλητικά κατά της ηθικής ακεραιότητας του Μητροπολίτου μας, όσο και υποτιμητικά κατά του κοινωνικού έργου της Μητροπόλεώς μας, παίρνει θέσι στο πλευρό του άξιου ποιμενάρχη μας και της τοπικής Εκκλησίας.Αλληλέγγυοι στο πνεύμα των εκφραζομένων απόψεων υπέρ του ... read more »

Μέρα ξεχωριστή...!

content discovered on Monday, May 29, 2017

Χρόνια πολλά!!! read more »

Top Performing Blogs
« Previous12Next »COPYRIGHT NOTICE: BlogUpp does not claim ownership of any content distributed via this blog directory and its content marketing channels.
The authors of the blogs featured above are assumed to be the content owners. BlogUpp is a blog promotion and content marketing service. Learn more

Terms of Service | Privacy Policy | Copyright © 2017, BlogUpp (aka BlogUp)