Promote a Blog | Blog Directory | Content Marketing | Analytics | Blog | FAQ |

Explore » Blog Directory of Selected Blogs
Connect » Authentic Blogger Community
Discover » Featured Blogs and Topics

Bussissa

content discovered on Sunday, September 10, 2017

Maanantaiaamuna ryntn bussiin toisten puolinukkuvien tihinmenevien seassa. "PIIP PIIP PIIP!!!" Bussikortin leimauskone sekoaa. Kuukausikorttini on mennyt umpeen. Jn seisomaan paikalleni tuijottaen bussikuskia ja heiluttaen samalla korttia kdessni. Sopeutumisprojektini Suomeen on vaiheessa kaksi, eli olen oppinut jo suomalaisia kytntj, joten pystyn toimimaan melko huomaamattomasti muun kansan joukossa, vaikka monet asiat toimivatkin eri lailla kuin Italiassa. Mutta sitten tulee vlill yli- ja alilyntej... read more »

Minustako kasvissyöjä?

content discovered on Friday, September 08, 2017

Joskus kauan sitten, kun olin pieni poika, pienellä paikkakunnallamme tapahtui sentään joskus jänniäkin asioita. Mustalaiset (kukaan tuskin edes tunsi sanaa romaani tai romani) tulivat hevosillaan. Ihmiset sulkivat yleensä ovensa. Ne halusivat myydä pitsejä ym. ja yrittivät kuulema varastaa kaikkea.Toinen jännittävä juttu oli kahden ns. kulkukauppiaan tulo. Ainakin naisten mielestä. Toinen oli kuulema nimeltäänRehvi. Vuosia myöhemmin sain tietää, että hänen nimensä oli Träff.Toinen kulkukauppias tunnetti... read more »

Fakta homma. Faktaa vai fiktiota?

content discovered on Monday, August 28, 2017

Kasvoin työväenluokkaisessa perheessä.Isä teki pitkää päivää kirvesmiehenä.Pitkän, rankan työpäivän jälkeen tuskin halusi tai jaksoi lukea romaaneita.Äitini oli suuren perheen äiti. Vuosiin hänkin tuskin jaksoi lukea paljon.Hän kuitenkin opetti minut ja muut pienet lapset lukemaan.Joskus myöhemmin hän kertoi, että hänen opettajansa oli kannustanut häntä menemään seminaariin, tulemaan opettajaksi.Uskallus ei riittänyt, ja hän päätyi olemaan "vain äiti".En usko, että isäni luki kovinkaan monta romaania, va... read more »

Hei, ei toi oo oikein! eli Pilkuviilaajan päivä...

content discovered on Sunday, August 27, 2017

Katselin tänään Mika Kaurismäen tuottaman ja Veikko Aaltosen ohjaaman elokuvan Tilinteko (1987)Huonomminkin voi reilun tunnin elämästään tuhlata.Missään ei sanota, mitä vuotta filmissä eletään. Radiossa (?) soivat 50-luvun iskelmät, kapakassa laulaa Markus Allan.Hänen hittinsä osuivat -60 -luvulle. Miehen vaatetus myös viittaa tähän.Autojen (kuten "postibussin") rekisterinumerot ovat valkoisia. Ne muuttuivat mustista valkoisiksi vuonna 1972. Tämän perusteella tapahtumat ovat tältä vuodelta tai myöhemmin.... read more »

King is dead, long live the king.

content discovered on Thursday, August 17, 2017

Tätä kirjoittaessani (16. elokuuta 2017) Elvis Presleyn kuolemasta on kulunut tasan 40 vuotta. Suurin piirtein kaksi kertaa se aika, kuin rock and rollin kuninkaaksi nimetty laulaja oli kanssamme, tekemässä levyjä ja antamassa konsertteja.Nimi rock and rollin kuningas oli toki markkinointia. Samaan tapaan kuin Rolling Stonesia on kutsuttu nimellä Greatest rock´roll band in the world. Joskus aikoinaan toinen rockandroll -legenda Jerry Lee Lewis sanoi: Elvis might be the king, but I am the best.Joidenkin m... read more »

Viimeinen piiri. Kay Scarpettan tutkimukset jat...

content discovered on Tuesday, August 15, 2017

Viimeinen piiri on jälleen yksi Kay Scarpetta -romaani.Olen lukenut niitä eri järjestyksessä kuin ne on kirjoitettu tai ilmestyneet joko englanniksi tai suomeksi. Paras tapa olisi lukea ne "oikeassa järjestyksessä", koska niissä usein viitataan aikaisempiin rikostapauksiin.Tässä romaanissa Scarpettan kumppani on jo kuollut, ja hän yrittää yhä koota itseään. Hän tekee työtään kuin robotti. Upottaa surunsa kovaan työntekoon.Kay Scarpettan elämä tuntuu muutenkin muuttuvan painajaiseksi. Hän joutuu fyysisen ... read more »

Oisko ilmassa jotakin?

content discovered on Saturday, August 12, 2017

En tiedä, olenko se "vain minä", kuten sanotaan.Joskus tuntuu, että on päiviä, jolloin kaikki ovat hyvällä tuulella.Sanovat huomentaja hymyilevät. Kysyvät que tal eli mitä kuuluu.Sitten taas joinakin päivänä naapuri näyttää menevän ohi, sanomatta sanaakaan.Sama jatkuu - koiraansa kävelyttävä puolituttu ei ole huomaavinaan. Kaupan tyttö, joka yleensä hymyilee, ei ole ystävällinen.Ihmettelet, onko ilmassa jotakin. Uutiset eivät ole kuitenkaan kertoneet mistään katastrofista, verojen korotuksesta tai uudest... read more »

Yes Sir, siirry sinäkin Bostoniin!

content discovered on Saturday, August 05, 2017

Yleensä ns. käännynnäiset ovat niitä kovimpia saarnaajia.Entinen juoppo uhoaa viinan kiroista. Huumeista eroon päässyt kertoo (ja varmaan aiheesta) siitä helvetistä, mihin huumeet voivat johtaa. Joskus kirjaimellisesti ojan pohjalla ollut löytää Jeesuksen. Tottahan siitä haluaa kertoa kaikille. Tupakoin ehkä kolmetoistavuotiaasta asti kymmenkunta vuotta. Ensin yhden tai kaksi päivässä (varastin yleensä isäni askista). Sitten melko paljon myöhemmin askin tai puoli päivässä. Lopetin kymmenisen vuoden jälk... read more »

Sandvik Verksted Halvmaraton "Leikarbakken Ned"...

content discovered on Thursday, August 03, 2017 in glede, halvmarathon, helse, hobby, litt sunnere, livsglede, racerapport, runnersno, trim og trening

Når man arrangerer sin egen halvmaraton, gjelder det å være noget seriøs, sjøl om løperne er få og fokuset er pur og ren løpeglede og alle får stille til start uten startnummer og uten offisiell tidtaking. Alle deltagere må ta seg rundt løypa på eget ansvar og eventuelle mindreåringe får ha følge med voksne. Arrangementet har fra og med i år til og med fått sin egen Facebookside! og sykling er lov! Løypa er kupert og går 50/50 på grus/asfalt. Vi løper en runde rundt Totsåsen fra Sandvik Verksted, mot Gr... read more »

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

content discovered on Monday, July 24, 2017

Satakunnassa Suomessa julkaistava lehti kertoi uutisessaan perheestä, jonka kesämökin takka ei alkanut vetää vaan lykkäsi savut sisälle.Perhe hälytti palokunnan paikalle.Ihan totta.Palokunnan.Tokihan uutinen on merkittävä, ja tänä sosiaalisen median aikana jakaantuu ympäri maata ja jopa ulkomaille.Tänne Espanjaankin.Nyt odotan jännittyneenä, saammeko lisää kesäuutisia.Ehkä joku potkaisee varpaansa mennessään uimaan.Joku kertoo "siitä yhdestä suuresta, joka pääsi karkuun".Joku saattaa kertoa (kesä)toimitt... read more »

Top Performing Blogs
« Previous12Next »COPYRIGHT NOTICE: BlogUpp does not claim ownership of any content distributed via this blog directory and its content marketing channels.
The authors of the blogs featured above are assumed to be the content owners. BlogUpp is a blog promotion and content marketing service. Learn more

Terms of Service | Privacy Policy | Copyright © 2017, BlogUpp (aka BlogUp)